REGGE INTERIJERI d.o.o. je privatno poduzeće iz Splita osnovano 1993. godine. Naša djelatnost je trgovina stolovima i stolicama namjenjenih opremanju interijera i eksterijera različitih objekata poput: hotela, restorana , caffea, diskoteka, ureda, banaka, zdravstvenih ustanova, zračnih luka, kino i kazališnih dvorana, sportskih objekata itd…

U toku našeg rada neprestano proširujemo asortiman i prilagođavamo ga željama i potrebama naših Kupaca, te poboljšavamo kvalitetu naše ponude i usluge. Ujedno proširujemo područje našeg djelovanja, te zapošljavamo nove mlade ljude koji će Vam pomoći da izaberete najkvalitetnije rješenje za Vaše potrebe.

U našem katalogu predstavljamo Vam dio našeg bogatog asortimana koji obuhvaća: stolice i  stolove za plažne objekte , bazene i kampove jer su izraženi od anodiziranog aluminija i tehnopolimera koji je otporan na sve vremenske utjecaje.

Nadamo se da ćete nam povjeriti opremanje Vašeg objekta, a pregledom referentne liste steći uvid u kvalitetu našeg poslovanja.